DSC_8809.jpg

Marc van Bruggen

advocaat

 

familierecht

bruggen@kesselsadvocaten.nl

  • LinkedIn - Black Circle

Marc van Bruggen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten familierecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Advocaat sinds: 

1995

 

Opleiding: 

Specialisatieopleiding personen- en familierecht VFas

 

Vorige functies: 

Advocaat bij BomSchoenmakers Advocaten te Breda

 

Lidmaatschappen:

Vereniging voor familie- en erfrecht 

advocaten en echtscheidingsmediators VFas

Vereniging van collaborative professionals VvCP

 

 

Wat is het grootste compliment dat je ooit kreeg van een cliënt?

Van cliënten krijg ik vaak te horen dat ik empathisch, coachend, adviserend en zeer betrokken ben. Echtscheiding is maatwerk en steeds vaker bestaat er de behoefte aan begeleiding die veel verder gaat dan alleen de juridische aspecten van echtscheiding. De transitie naar een nieuw leven en invulling geven aan de behoeften die daarbij komen kijken vormt voor velen een flinke uitdaging. Mijn cliënten ervaren het als buitengewoon prettig dat mijn dienstverlening heel breed is. Ik bezit de kracht om cliënten gerust te stellen en op een positieve manier mee te denken over de toekomst.

 

Ik ben zelf gescheiden en vader van twee prachtige kinderen.

Waar word je blij van in je werk?

Het contact opnemen met een echtscheidingsadvocaat is voor velen een enorme stap. Het uit elkaar gaan is een groot, bijzonder life-event dat gepaard gaat met grote onzekerheden. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen die te maken krijgen met echtscheiding of beëindiging samenwonen en alles wat daarbij komt kijken. Mijn ervaring heeft mij geleerd waar mensen grote behoefte aan hebben: vertrouwen.  

 

Bij Kessels Advocaten zoeken we met onze cliënten naar een geschikte balans. Hoe zorg je zelf voor balans?

 

Naast mijn twee kinderen heb ik nog een passie, mijn racefiets. Ik fiets regelmatig in binnen- en buitenland.