top of page
Over ons.JPG

Over ons

Oprechte samenwerking begint met een klik

Kessels Advocaten is in 1980 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijk en  gespecialiseerd advocatenkantoor met zowel een regionale als landelijke praktijk. Vanuit ons advocatenkantoor in Breda zijn wij werkzaam in gespecialiseerde praktijkgebieden, te weten:

 

Deze focus garandeert kwaliteit. Onze gemene deler is een passie voor wat we doen en persoonlijke aandacht voor u waarbij wij op een professionele manier voor u de maximaal haalbare oplossing nastreven. Ons klantenbestand is divers, van grote ondernemingen tot het MKB en particulieren. 

Team

Bij het team van Kessels begint alles met een klik. De persoonlijke aandacht voor onze klanten en onze kennis van zaken, zorgen voor vertrouwen in de juiste aanpak. We werken op een gelijkwaardig niveau samen aan de beste oplossing. Bekijk onze advocaten op de teampagina of check onze vacatures.

 

Onze huisvesting

Kessels Advocaten is gevestigd aan de Julianalaan 1 te Breda, parkeren kunt u gratis achter ons gebouw. Wij zijn gevestigd in het pand dat op 24 mei 1937 door de toenmalige Minister van Handel, Nijverheid en Scheepvaart werd geopend als “het nieuwe gebouw van de Kamer van Koophandel voor Westelijk Noord-Brabant". Het pand is ontworpen door de architect J.M. Hurks en is -zo valt terug te lezen in het openingsverslag uit 1937- “passend voor dienstverlening aan Handel en Industrie“. Ook in haar huidige rol is het pand een ware Kamer van Koophandel gebleven.

Vrijblijvend kennismaken

Heeft u een concrete vraag? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de Kessels klik? Neem dan contact met ons op!

​ 

kesselsskyline.png
bottom of page