DSC_9160.jpg

Over ons

Gespecialiseerde Advocaten in Breda

Kessels Advocaten is in 1980 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor met een nationale en internationale praktijk. Vanuit ons advocatenkantoor in Breda zijn wij werkzaam in gespecialiseerde praktijkgebieden, te weten:

 

Deze focus garandeert kwaliteit. Onze gemene deler is een passie voor wat we doen en persoonlijke aandacht voor u waarbij wij op een professionele manier voor u de maximaal haalbare oplossing nastreven. Onze klanten bestaan zowel uit multinationals, grote nationale bedrijven, MKB en particulieren.

 

Advocatenkantoor met specialisaties

Wij hebben er bewust voor gekozen ons positief te onderscheiden van andere advocatenkantoren door ons te beperken tot een aantal rechtsgebieden waardoor we u specialistische kennis kunnen bieden die verder gaat dan andere kantoren. Deze hyper-specialisatie waarborgt dat wij gerelateerd aan uw eigen rechtspositie steeds het meest optimale resultaat weten te bereiken.

 

Kosten

Kessels Advocaten hecht groot belang aan een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Onze tarieven zijn vriendelijker dan u bij de grote kantoren gewend bent terwijl u wel een eersteklas product krijgt. Wij kunnen u desgewenst ook een juridisch abonnement bieden, waarbij u zich voor een vast bedrag per jaar verzekerd van juridische ondersteuning.

 

Onze huisvesting

Waar vindt u uw advocaat in Breda? Kessels Advocaten is gevestigd aan de Julianalaan 1 te Breda, in het pand dat op 24 mei 1937 door de toenmalige Minister van Handel, Nijverheid en Scheepvaart werd geopend als “het nieuwe gebouw van de Kamer van Koophandel voor Westelijk Noord-Brabant". Het pand is ontworpen door de architect J.M. Hurks en is -zo valt terug te lezen in het openingsverslag uit 1937- “passend voor dienstverlening aan Handel en Industrie“.

Ook in haar huidige rol is het pand een ware Kamer van Koophandel gebleven.

 

Vrijblijvend kennismaken

Heeft u een concrete vraag? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U vindt ons op de Julianalaan 1 in Breda. Parkeren kunt u gratis achter ons gebouw.