top of page
  • Foto van schrijverSimone Dirven

MVO ‘the Kessels way’

Bij Kessels Advocaten geloven we er in dat je als ondernemer ook een maatschappelijke rol hebt te spelen in de lokale samenleving waarin je wortelt. Daarom zijn we ook trots om te melden dat we partner zijn geworden van de Stichting Betrokken Ondernemers Breda.

Mijn ‘partners in crime’ als ondernemer binnen Kessels, Mirelle van Berckel en Marco den Otter, hebben in dat kader hun handen uit de mouwen gestoken op de ‘directeuren maken vuile handen dag’ op 10 maart 2017. Zij hebben daarbij samen met andere ondernemers zelf de handen uit de mouwen gestoken om een buurttuin in de wijk de Hoge Vught op te knappen. Dit in samenwerking met NL Doet en het Oranje Fonds.


Tot verrassing van alle aanwezigen kwamen daar nog twee extra gasten de handen uit de mouwen steken: Ook koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben hun bijdrage geleverd! Erg leuk dat ook zij hun best kwamen doen onze ‘Parel van het Zuiden’ verder op te fleuren.


Zelf had ik een andere missie op die dag. Ik heb een gastcollege faillissementsrecht mogen geven aan de ‘transport en logistiek‘ studenten van de NHTV (Nationale Hoge School Toerisme en Verkeer), ook hier in Breda.  Het was weer erg leuk om te doen. Docente Aline de Jong, dank voor de uitnodiging! Graag tot volgend jaar.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar hoe u met uw bedrijf een bijdrage kunt leveren aan de lokale samenleving in Breda en omgeving? Kijk dan op https://betrokkenondernemersbreda.nl/.


Graag zie ik u daar bij een van de events van ‘Betrokken Ondernemers Breda’!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

7 weergaven

Comments


bottom of page