Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een veel omvattend rechtsgebied en onze arbeidsrechtadvocaten zijn dan ook in brede zin in het arbeidsrecht gespecialiseerd.

 

Uw arbeidsrechtadvocaat is wat ons betreft een advocaat die uw onderneming kent en met u zorgt voor een balans tussen de rechten en plichten van werknemers.

Uw arbeidsrecht advocaat is tevens een advocaat die de tijd neemt voor uw verhaal en als geen ander weet wat de impact is van een ontslagbesluit, gesprek over onvoldoende functioneren of conflict met een leidinggevende. 

 

Onze arbeidsrecht advocaten worden zowel door werkgevers als werknemers ingeschakeld.

 

Wanneer heeft u een arbeidsrechtadvocaat nodig?

De arbeidsrecht advocaten van Kessels Advocaten zijn zeer ervaren arbeidsrechtspecialisten die zich continu laten bijscholen op de verschillende rechtsgebieden. U kunt daarbij denken aan: ontslagzaken, opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en personeelshandboeken,  ziekte/arbeidsongeschiktheid, re-integratietrajecten, reorganisaties, medezeggenschap (WOR), ontslag van een statutair directeur, privacy op de werkvloer.

Onze arbeidsrechtspecialisten werken nauw samen met collega’s van de sectie ondernemingsrecht, faillissementsrecht, intellectuele eigendom en privacy.

Wilt u meer weten over onderwerpen binnen het arbeidsrecht? We vertellen u graag meer over:


– Arbeidsovereenkomst
– Bijzondere bedingen
 Ontslag
– Transitievergoeding
– Ziekte

Uw arbeidsrecht advocaat in Breda, kom kennismaken!

Al sinds de oprichting van Kessels Advocaten in 1980, hebben wij een sterke focus op het arbeidsrecht en ontslagrecht in het bijzonder. Wij staan u dan ook graag bij als ervaren arbeidsrecht advocaat. Onze arbeidsrechtspecialisten Elzemieke Schouten en Marjolijn van Alphen staan u graag te woord. Samen met u bekijken zij wat in uw situatie de beste keuze is en geven zij een advies op maat over uw juridische positie. Bel ons voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.

 

Actualiteiten en kennis

Op onze website vindt u diverse artikelen waarin u meer kunt lezen over arbeidsrecht en aanverwante onderwerpen. Ook bloggen we regelmatig over de actualiteit. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DSC_8571.jpg
  • LinkedIn - Black Circle
Marjolijn portret.jpg
  • LinkedIn - Black Circle

Bezoekadres:

Kessels Advocaten

Julianalaan 1

4819 AB Breda

T: +31 (0)76 525 3535

E: info@kesselsadvocaten.nl

Correspondentieadres:

Postbus 2090

4800 CB Breda

  • facebook-logo-button (5)
  • twitter-logo-button (3)
  • linkedin-logo-button

© 2019 Flor-IT - www.flor-it.nl